Vårdcentralen Strömmen drivs av kirurg Pär Corell tillsammans med ortoped Jan Ericsson. Båda är kända sedan tidigare i Norrköping och Läkarhuset Strömmen som ligger alldeles intill den nya vårdcentralen.  Vårdcentralen Strömmen har ett helhetsperspektiv på hälsa, både när man blivit sjuk men också förebyggande hälsa. Ambitionen är att erbjuda vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande när man besöker vårdcentralen.

Om uppdraget

Nyköpings Specialistklinik med Pär Correll i spetsen har varit kund hos oss sedan 2014, då vi gjorde deras första hemsida. När vi gjorde en ny hemsida till Nyköpingskliniken sommaren 2021 fick vi även förfrågan om ytterligare ett jobb. Per tillsammans med kollegan Jan Ericsson i Norrköping var mitt i planeringen med att starta en ny vårdcentral i Norrköping under kommande höst.

Hemsidan till Vårdcentralen Strömmen byggdes under hösten 2021 inför lanseringens första steg vid premiäröppningen i november samma år. Ett andra påbyggnadssteg lanserades sedan i februari 2022.

Foto: Hugo Leijon @anderbergmedia

Vad vi gjort

  • Webbdesign och UX
  • Strategi och SEO
  • Foto och digital bildbehandling
  • Social Media Marketing