Nera Resurs drivs av Christian ”Chrille” Håkansson sedan 2012 och är ett städbolag i Nyköping som jobbar med att vara en resurs för företag vad det gäller att hålla rent och snyggt på arbetsplatsen. Bland tjänsterna som erbjuds så hittar man bland annat badrumsförsegling, byggtstädning och flyttstädning.

På Nera Resurs träffar man tjejerna Carina och Yvonne som besitter över 20 års erfarenhet inom städ för både företag och privatpersoner. Företagets ambition är att i första hand verka inom byggbranschen men vi utför även traditionell lokalvård samt bostadsstädning.

Om uppdraget

2016 fick vi uppdraget att göra hemsidor åt både Nera Installation och systerföretaget Nera Resurs som sysslar med städtjänster bland annat mot byggbranchen.

Vi byggde båda hemsidorna under samma period för att få en igenkänningseffekt i kommunikationan, även om vi byggde två helt separata designkoncept. Tanken var att inte bara lyfta företagets kompetens, utan även människorna bakom denna kompetens och som jobbar dagligen i verksamheten. Vi tog även fram referensbilder för att använda på hemsidan som lanserades i början av sommaren 2016.

2023 uppdaterades hemsidan i ett första steg med ny design / UX och nya bilder. Den nya sidan kommer även att uppdateras i ett steg 2.

Besök även: www.nera-installation.se

Vad vi gjort

  • Webbdesign och UX
  • Strategi och SEO
  • Copy och text
  • Foto och digital bildbehandling