Insamlingsstiftelsen Kattjouren finns för djurindivider av alla slag, inte enbart familjedjur som katter och hundar. När djurs liv står på spel eller behöver bli bättre vill organisationen finnas där. Från en djurrättslig grund stöttar man djurskyddsinsatser och bildar opinion för att djurens intresse av att få leva ska respekteras. Organisationen bekostar vård, driver påverkansarbete och gör juridiska insatser för att skapa en livräddande skillnad för katter, hundar och andra djur.

Om uppdraget

Vi hade kontakt med Shalini Persson första gången under sommaren 2021, då handlade det om ett eventuellt sponsorskap av Kattjouren, en rikstäckande verksamhet som gör enorma insatser varje år för att rädda djur.

När kriget kom till Ukraina 2022 så blev Shalini involverad vid ett tidigt skede för att rädda djur ur det krigshärjade landet. Då vi redan hade haft en kontakt, så sökte vi upp Shalini från vårt håll och erbjöd oss att sponsra med marknadsföring för att samla in pengar.

Vi tog fram varumärke/logotype till Animal Rescue Units och byggde en hemsida till Stiftelsen Kattjouren som var det insamlande organet. Vi byggde även en ny hemsida till Kattjouren parallellt med stiftelsens hemsida. Planen var att slutföra och lansera Kattjourens hemsida vid ett senare tillfälle.

Vad vi gjort

  • Webbdesign och UX
  • Strategi och SEO
  • Varumärke