Vi träffade Anette och Anders Thunberg på Broby Gård för första gången 2013. Anette är sjuksköterska och Anders jobbar med lantbruk och snickeri. Paret hade bestämt sig att börja jobba med Grön Omsorg hemma på gården, och resultatet blev Kiladalens Gröna Omsorg.

På Kiladalens Gröna Omsorg erbjuder man en meningsfull sysselsättning i lantlig miljö för människor med behov av särskilt stöd. På Broby Gård får man uppleva en tydlig dag- och säsongsrytm på ett naturligt sätt. Det ger en känsla av sammanhang och ansvarskänsla.

Om uppdraget

I samband med att vi byggde hemsida 2013 till verksamheten fick vi även uppdraget att fram varumärke och en grafisk profil. En av undersidorna på den ursprungliga hemsidan för Kiladalens Gröna Omsorg handlade om en liten sidoverksamhet i ett eget, separat boende på gården där man erbjöd Bed & Breakfast.

2015 lyftes Bed & Breakfastverksamheten över till en egen hemsida, till vilket vi även tog fram ett eget varumärke. 2016 designades hemsidan för omsorgsverksamheten om i samband med att båda verksamheterna flyttades över till en ny, modernare webbplattform.

2022 hade det gått ytterligare 6 år och det gjordes ytterligare en flytt och en ny omdesign. Denna gång flyttades hemsidorna över till en modern WordPressplattform.

Vad vi gjort

  • Webbdesign och UX
  • Strategi och SEO
  • Foto och digital bildbehandling
  • Varumärke/logotype