Pia Berg jobbar med människor som längtar efter en förändring och känner at man fastnat i tankemönster man inte gillar. Tillsammans med dig så hjälper Pia att identifiera utmaningar och hinder som skymmer målet för att sedan fokusera på möjligheter och styrkor för att göra sikten fri.

Pia drivs av en nyfikenhet på människan. Att utforska sig själv likväl som andra är en oändlig källa för inspiration. När människor utvecklas och mår bra skapas hoppfulla ringar på vattnet.

Om uppdraget

När Pia kom till oss våren 2018 hade hon drivit en framgångsrik blogg under ett antal år. Hon hade en hemsida på en plats och bloggen på en annan. Vårt uppdrag var att hjälpa henne att samla allt på en enda plats.

Sagt och gjort. Vi vässade hennes marknadskoncept på en helt ny hemsida till vilken vi även importerade och integrerade bloggen. Sedan gjorde vi något vi aldrig gjort förut, nämligen att agera som marknadscoach. Det var ett otroligt kul rollbyte med Pia, som själv är van att ha coachrollen. Marknadscoachprojektet avslutades med en pepplunch med ingen mindre än min entreprenörkollega Caxton Njuki.

I slutänden fick Pia allt samlat på en enda plats och blev förhoppningsvis en aning klokare i sin nya roll som egen marknadsförare.

Vad vi gjort

  • Webbdesign och UX
  • Integrering Blogg
  • Strategi och SEO
  • Marknadscoaching