Ortopedteknisk Service i Nyköping utvecklar lösningar som bidrar till en effektiv rehabilitering vid belastningsskador. Man korrigerar ett avvikande fotvalv eller en felaktig fotvinkel med individuellt anpassade fotbäddar genom vår specifika ortopedtekniska metod.

Mottagningen och butiken drivs sedan 2011 av Håkan Hermansson, utbildad ortopedtekniker på Hälsohögskolan i Jönköping och som även har en idrottsledarutbildning på Bosön. Håkan har lång erfarenhet inom all ortopedisk verksamhet, bl.a. 9 år i Norge.

Om uppdraget

2011 fick vi uppdraget att bygga en hemsidan till Ortopedteknisk Service. Hemsidan var en av de sista som byggdes innan Joomla!-plattformen blev responsiv (mobilanpassad). En mindre uppdatering av designmallen gjordes 2015, men annars stod sig hemsidan ända till i början av 2018.

Som med flera andra av våra äldre kunder så hade tekniken gått om hemsidan, och det var dags att bygga en ny. Vi byggde nya hemsidan i WordPress med några av våra senaste verktyg och med anpassning till mobil och sökmotorerna.

Målet var att bygga en snygg, funktionell hemsida som var lätt att navigera och även att sköta själv.

Vad vi gjort

  • Webbdesign och UX
  • Strategi och SEO
  • Copy och text
  • Foto och digital bildbehandling