Smith Redovisning består av består av Lotta, Marie-Louise och Tine, som alla har många års erfarenhet av bokföring, löner och ekonomi på var sitt håll och nu samlat sin erfarenhet på samma ställe. I den nya konstellationen vill man skapa en trivsam arbetsplats med högt i tak, där kunderna känner sig sedda och trygga. Företaget erbjuder skräddarsydda företagslösningar, digitalt och traditionellt och allt utifrån kundens önskemål.

Om uppdraget

När Lotta Smith ringde oss sent på hösten 2019 så var det inte första gången vi jobbat tillsammans. 2014 tog vi fram ett helt marknadskoncept till en annan konstellation som Lotta jobbade med då. Därför var det extra kul när hon hörde av sig igen för att få hjälp till sitt nya företag Smith Redovisning.

En rolig episod i den här produktionen startade när Lotta kom upp till oss på stan första gången för att träffas. Lotta ville rocka upp sig lite till mötet och hade dragit på sig skinnbrallorna. Hon satte sig i en av skinnfåtöljerna och Thomas sa “Så ska du se ut på nya hemsidan, i precis den fåtöljen.” När det skulle riggas för fotning, så fick fotostudion flytta upp hit på kontoret. Det togs bilder både på en till att börja med något motvillig Lotta och även tjejerna tillsammans.

Hemsidan fick enormt bra gensvar för sitt kaxiga utförande som sticker ut mot andra när den lanserades i början av 2020.

Foto: Linda Nilsson @anderbergmedia

Vad vi gjort

  • Webbdesign och UX
  • Strategi och SEO
  • Copy och text
  • Foto och digital bildbehandling