Paus Catering & Mötesservice drivs av Ann-Sofie Norrman sedan 2007, då hon tog över ett lunchcafé i Nyköping. Under en femårsperiod så ökade efterfrågan på Ann-Sofies catering vilket gjorde att hon 2012 beslutade sig för att stänga caféet och inrikta mig helt och hållet på cateringverksamheten.

I januari 2016 flyttades verksamheten från Nyköping till nya lokaler i Oxelösund med större kök, mer kapacitet och helt andra möjligheter.

Om uppdraget

Vi byggde första hemsidan åt Paus Catering 2013 och har sedan dess även tagit fram tryckmaterial. I februari 2017 var det dags att fräscha upp hemsidan, och vi byggde en helt som var bättre anpassad till nya krav från t.ex. Google.

Vi utgick ifrån det ursprungliga designkonceptet till den ursprungliga hemsidan för att inte tappa igenkänningseffekt. Konceptet hade även använts i profilsammanhang, bland annat på företagets fordon.

Den blommiga tapeten som återkommer som bakgrund på hemsidan och även i profilmarknadsföring är från ett foto. Det var Thomas som fotade tapeten serveringen på Brunnsgatan i Nyköping till den första hemsidan.

Vad vi gjort

  • Webbdesign och UX
  • Foto och Bildbehandling
  • Strategi och SEO
  • Print