Nyköpings Specialistklinik startades av kirurg och urolog Pär Correll i Nyköping 2014, och är en kirurgklinik specialiserad på urologi. Man utreder och behandlar sjukdomar inom urinvägarna hos både kvinnor och män. Kliniken har en bred verksamhet, och man utför både planerad och akut kirurgi.

Om uppdraget

Sommaren 2014 var man mitt i slutfasen av uppförandet av Nyköpings Specialistklinik på Bagaregatan i Nyköping. Vi hade fått uppdraget att ta fram en hemsida, och det är lika kul varje gång att få vara med från starten av en ny verksanhet. Vi byggde första hemsidan på ett koncept som vi tagit fram speciellt till kliniker med webbplattformen Joomla.

2021 var det dags att uppdatera webben, och byggdes det en ny hemsida i WordPress och med ett nytt, modernt koncept som även det har tagits fram speciellt till kliniker och mottagningar. När nya hemsidan lanserades under sommaren fick vi förfrågan om att ta fram ännu en hemsida. Denna gång handlade det om en vårdcentral som höll på att byggas i Norrköping.

Läs mer om Vårdcentralen Strömmen

 

Vad vi gjort

  • Webbdesign och UX
  • Strategi och SEO
  • Copy och text
  • Foto och digital bildbehandling