Karlssons Rör AB grundades 1995 av VVS-ingenjör Per Karlsson. Då var det ett litet företag med tre anställda som jobbade med rörläggning och rörinstallationer riktat mot industri. Idag har företaget 14 anställda och erbjuder tjänster till både företag, industri och privatpersoner. Våra montörer är utbildade och certifierade inom VVS-teknik och installation och har även svetskompetens inom arbeten med stål och rostfritt stål.

Om uppdraget

Vi fick uppdraget att ta fram en ny hemsida i början av 2016. Då det inte fanns något som helst bildmaterial så beslöt vi oss att vänta tills våren. I slutet av februari var det några dagar med så pass bra väder att vi bestämde oss ändå för att prova att referensfota. Vi har aldrig åkt ut så tidigt, men resultatet blev förvånansvärt bra och vi kunde börja bygga hemsidan tidigare än planerat.

Hemsidan byggdes med våra dåvarande verktyg i Joomla!, och på grund av den tidiga produktionsstarten så kunde den lanseras redan i början av april 2016.

2020 fick vi i uppdrag att göra en ny, modern webb med nytt bildmaterial. Vi tog fram design, UX och jobbade även med text och copy parallellt med att sätta upp en strategi och plan för kampanjer i sociala medier.

Foto: KG Z Fougstedt @anderbergmedia

Vad vi gjort

  • Webbdesign och UX
  • Strategi och SEO
  • Copy och text
  • Foto och digital bildbehandling
  • Social Media Marketing