Skip to main content
Aktuellt

Hotell Havsporten öppnar portarna i Karlholm Strand

Inlagt av 9 februari, 2024No Comments

Hotell Havsporten är en del av framtidsprojektet Karlholm Strand, och som vi har jobbat med sedan sommaren 2023. Karlholm Strand ligger i Karlholm, en gammal bruksort alldeles vid Upplandskusten i Tierps kommun.

Här bor man ett stenkast från havet i en av de gamla bruksbyggnaderna som byggts om till hotell. Kulturen sitter i väggarna i ett område som har anor ända sedan 1700-talet. Hotellet erbjuder 18 rum och med allt från mindre dubbelrum till fyrbäddsrum med loft. Café med pentry finns i direkt anslutning till rummen i hotellbyggnaden och självklart så finns det rum som är handikappanpassade. För den som vill ha ett boende utöver det vanliga bygger man just nu lyxiga studiolägenheter i en separat byggnad med panoramautsikt över skärgården.

I vårt uppdrag fungerar vi som kommunikationsbyrå i ett projektledningsteam, och vi har varit med i processen ända från att ta fram namn på verksamheterna. Vi har sedan även tagit fram varumärken till hotellverksamheten samt även till kommande restaurang och pubverksamhet. Hotellet har fått en hemsida och vi har även lagt upp hotellverksamheten på Booking.com.

Välkommen att besöka Hotell Havsportens hemsida på havsporten.se
Besök även Karlholm Logistics, som vi jobbat med sedan 2022, på karholm-logistics.se