Skip to main content
Aktuellt

Varumärken – en resa i gammalt och nytt

Inlagt av 4 december, 2023No Comments

Att få vara med från början från att skapa ett varumärke till en ny eller gammal verksamhet är en lika spännande resa varje gång. Vi gör en sådan resa just nu med en av våra kunder i Norra Uppland. Varumärken och logotyper har tagits fram till hotell, restaurang med pub/café och vi är just nu i slutskedet med det första steget med projektets webb.

Kunnande och kompetens har vi tagit med oss här hemifrån Nyköping. Vi har tagit fram varumärken till en mängd olika verkamheter här hemma i Nyköping, och det är alltid lika kul att gå på stan och se skyltar utanför butikerna på stan med loggor vi har varit med och tagit fram. Några som vi har hjälpt i Nyköpings centrum är Nålsögat, Bo&Bis, Anklevska Kompaniet, Bönornas Delikatesser och Hjälpmedelsbutiken.

Andra som fått hjälp att skapa varumärke och logotyp här i stan är Oscarsbergs Trädgård, Homedesign by Gabriela Ramos och Hudspecialisten i Nyköping. Loggorna upplevs bäst på plats på väggskylt, i skyltfönstret eller i butikerna. Håll koll när du är ute och flanerar på stan.

Läs mer om logotyper och varumärken