Skip to main content
AktuelltLanseringarProjekt

Redaktionell och dokumentär filmproduktion

Inlagt av 15 november, 2023december 4th, 2023No Comments

Vi har jobbat med redaktionell video på Anderberg Media sedan 2012, och 2020 blev filmproduktion ett segment i våra tjänster. Vi har sedan dess tagit oss an även större projekt åt organisationer som Sörmlands Turistutveckling och Agro Sörmland vid sidan av filmuppdrag åt lokala företag som Fasadteknik och Decorant Golvteknik.

Under sommaren har vi filmat här hemma i Nyköping, i Östergötland och Uppland.  Ett av uppdragen var en dokumentärvideo från Flygvapenmuséet i Linköping där Decorant gjorde en specialdesignad betonggolvmålning. Vi har även gjort ett nytt filmuppdrag åt Agro Sörmland under hösten 2023. Just nu sitter och och planerar filmplatser inför ett kommande filmprojekt till en av våra lokala kunder på samma gång som vi förbereder klippning av nästa promovideo till en annan.

Läs mer och se exempel i vår videoportfolio