Skip to main content
AktuelltLanseringarProjekt

Sommar med e-handel på Anderberg Media

Inlagt av 7 juli, 2023juli 10th, 2023No Comments

Det är juli och vi kör slutrace inför semestern på Anderberg Media. Just nu är det mycket e-handelsprojekt, och vi har precis lanserat den första upplagan av Pusselavenyns nya webbshop. Det är grabbarna på Karlholm Logistics som köpte upp ett antal webbshoppar i slutet av våren, och vi har fått uppdraget att designa och utveckla dom.

Första uppdraget var ett litet panikuppdrag där vi hade 7 dagar på oss att göra grundläggande UX-design från skiss på papper på parallellt med att koppla ihop backend med kassa, lager och logistik. Vi lyckades möta det uppsatta målet och grabbarna kunde stolt lansera Sveriges största pusselshop igår torsdag. Sajten ligger på en av våra nya hostingservrar med den prestanda som behövs för en större webbshopp som denna.

Vi kommer nu att ge oss på nästa projekt på samma gång som vi jobbar vidare med att utveckla Pusselavenyn. Tanken är att hinna med så mycket möjligt innan semestrarna. På tal om semestrar.. Vi kommer att ta vårt sedvanliga uppehåll i slutet av juli och början av augusti. Exakt vilka veckor är faktiskt inte bestämt ännu. Vi kommer att återkomma om det.

Välkommen att titta in i Pusselavenyns nya webbshop
Läs mer om Karlholm Logistics

Vi jobbar ju även med webbshoppar i kombination med fysisk butik eller klinik, och en av dessa kunder är Agnes Fotvård. Agnes Horvath driver fotvårdskliniker både i Nyköping och Jönåker, och har även Svenska agenturen för DrKelens naturprodukter. Aktuellt just nu i webbshoppen är kvalitetsprodukter för solskydd.

Välkommen att titta in i DrKelens webbshop