Skip to main content
AktuelltLanseringar

Svea Internet i Nyköping lanserar ny webb

Inlagt av 9 februari, 2023februari 23rd, 2023No Comments

Ulric Thunström heter Nyköpingskillen som har drivit Svea Internet sedan 2016. Företaget är en internetleverantör med fokus mot lokal närvaro och support för både hem- och företagskunder. Man levererar tjänster i öppna stadsnät såsom Gästabudstaden, Utsikt, Finspång, Open Universe, IP-Only, Zitius med flera.

Svea Internet har som mål att erbjuda alla företag och privatpersoner konkurrenskraftiga internettjänster till hög kvalitet och rätt pris, och levererar sina tjänster ifrån egna servrar i ett säkert bergrum i centrala Nyköping.

Hösten 2022 fick vi på Anderberg Media uppdraget att ta fram en ny, modern webb som presenterar företagets tjänster på ett snyggt och bra sätt. Den nya webben har även en sökfunktion där man kan söka på sin adress och se vilket bredband man kan få. Sökfunktionen är specialbyggd för Svea Internet och hanterar just nu inte mindre än 1,8 miljoner adresser.

Välkommen att besöka Svea Internets nya webb på https://sveainternet.se/