Skip to main content
AktuelltOmvärld

Vi återbesöker Broby Gård i Kiladalen

Inlagt av 15 juni, 2022No Comments

Anette och Anders Thunberg på Broby Gård i Kiladalen utanför Nyköping har varit kunder hos oss sedan 2014. Vi fick vara med från starten av två verksamheter. Den ena var en omsorgsverksamhet inom Grön Arena, ett koncept som erbjuder meningsfull sysselsättning på landsbygden med tjänster inom social omsorg, skola och hälsa.

Vid sidan av omsorgsverksamheten så startade man även ett mysigt B&B (Bed and Breakfast) i en separat byggnad på gården. Båda verksamheterna finns fortfarande kvar, och våren 2022 fick vi tillfälle att återbesöka Broby Gård när hemsidorna för båda verksamheterna behövde förnyas.

Hemsidorna har flyttats från sina gamla plattformar till WordPress och fått en uppfräschning. Vi har behållt den ursprungliga designidén, då den fortfarande känns relevant och unik för just denna verksamhet.

Välkommen att besöka Broby Gård:
Broby Bed & Breakfast
Kiladalens Gröna Omsorg