Håjt AB startades 2017 av Håkan Nyberg med mål och vision att kunna erbjuda helhetsservice på anläggningar inom slam-, fett- och oljeavskiljning. Med 20 års erfarenhet inom slamtömning och slamhantering så ville Håkan bygga vidare på sin erfarenhet och kompetens inom området.

Idag jobbar företaget med hela spektrat inom avskiljning, från slamtömning till provtagning av utgående vatten. Håjt AB jobbar mot en rad olika brancher och verksamheter med byggnation, service och besikningar samt provtagningar.

Om uppdraget

Det var under hösten 2021 som Stockholmsföretag började höra av sig med förfrågningar, och Håkan Nyberg var en av dom. Håjtab hade en gammal, utdaterad hemsida som legat uppe under flera år, och det kändes dags att uppdatera den tillsammans med företagets marknadsföring. Vi tog fram en ny hemsida med våra senaste verktyg i WordPress. Vi såg över företagets marknadskommunikation parallellt med UX, content och SEO. Resultatet blev en modern webb som sticker ut mot konkurrenterna och som lanserades under våren 2022.

Foto: Leo Nyberg

Vad vi gjort

  • Webbdesign och UX
  • Strategi och SEO
  • Copy och text
  • Google