Cebro AB erbjuder nya och begagnade silor och tankar i rostfritt och syrafast stål för flytande produkter.  Företaget drivs sedan 2010 av Sören Broman som har 50 års erfarenhet inom den rostfria branschen. Sören har jobbat med totalentreprenader och processlinjer inom främst livsmedelsbranschen i Sverige och Europa.

Företaget drivs med bas i Nyköping och med tillgång till en modern verkstad och lageryta på 20,000 kvm i Lökken på norra Jylland i Danmark. Man erbjuder även egna transportlösningar med trailers, kranbilar och kranar.

Om uppdraget

Vi fick uppdrag under våren 2021 att ta fram en ny hemsida. Man ville ha ett modernt snitt som presenterar verksamheten och produkterna på ett tydligt och lättfattligt sätt. På den nya hemsidan lät vi åskådligöra processen från tillverking i verkstad till leverans på plats. Vi gav även möjlighet att kunna fylla på med nya produktbilder i de olika bildgallerierna. Hemsidan fick även en blogg och koppling till nyhetsbrevsfunktion. Den nya hemsidan lanserades under sommaren 2021

Vad vi gjort

  • Webbdesign och UX
  • Strategi och SEO
  • Copy och text
  • Nyhetsbrev