Onyx Innebandy är en av Sörmlands största idrottsföreningar för inomhusidrott med runt 600 aktiva i olika åldrar. Kecke Lundh är klubbchef i Onyx, och har varit med och startat ett antal projekt som bl.a. Campox Sportboende och integrationsprojektet En Tröja För Alla.

Om uppdraget

Thomas och Kecke känner varandra sedan länge och återförenades våren 2019 via ett lokalt affärsnätverk i Nyköping. Kecke berättade om föreningen som är stor och utbredd med verksamheter och även flera olika projekt. Hittills har allt har legat under en och samma webb på svenskalag, men vartefter dessa har utvecklats, så har ett behov vuxit fram om att vässa marknadsföringen.

Vi fick förfrågan om vi kunde hjälpa till att lyfta ur dessa verksamheter från den befintliga webben och lägga på egna, separata hemsidor. Första hemsidan ut var Campox Sportboende i Oxelösund.

Campox Sportboende är en del av Ramdalens sportcenter och byggdes 2018.
Här finns plats för många – 40 sängplatser, kök och ett stort samlingsrum. Campox erbjuder fantastiska möjligheter för övernattning i samband med träningsläger, tävlingar, cuper, utbildningar med mera. Sportboendet ligger precis intill fotbollsplaner, löparbanor och på andra sidan planen ligger Ramdalens Sportcenter.

Vi tog nytt foto under ett antal tillfällen och byggde en helt ny hemsida. Vad som även var kul med detta projekt var att vi jobbade lite i samråd med Kultur & Fritidsenheten på Oxelösunds Kommun när vi gjorde materialinsamling till projektet.

Vad vi gjort

  • Webbdesign och UX
  • Strategi och SEO
  • Copy och text
  • Foto och digital bildbehandling