Skip to main content

Projektstudie:

Kiropraktorhälsan

Läs om caset

Människan är fantastisk

Kiropraktorhälsan i Nyköping sysslar med neurologiskt baserad kiropraktik. På mottagningen jobbar ett team som leds av de legitimerade kiropraktorerna Anders och Bodil Lundgren, båda med universitetsutbildningar och lång erfarenhet av kiropraktik. På Kiropraktorhälsan får man en individuell behandlingsplan i en kombination av behandling och träningsprogram för bästa resultat, och kan snabbt kan komma igång med rätt behandling.

Vid behandling av återkommande och långvariga besvär så skiljer man sig på KiropraktorHälsan från traditionell kiropraktik. Man kan idag mäta hur musklerna har lärt sig arbeta runt ett besvär så att man kan hjälpa till att träna in ett nytt och bättre rörelsemönster. Man följer sedan utvecklingen med regelbundna mätningar och uppföljningar.

Vi fick vårt första uppdrag 2013 att bygga en ny hemsida. Målet då var att ta med besökaren in på den mycket trevliga och trivsamma mottagningen och även att få möta de som jobbar där. Uppdraget utvecklades på vägen att även innefatta annonser och tryckmaterial och strategi.

När det var dags att göra en övergripande uppgradering av företagets webb i december 2018 så beslutades det att bygga en helt ny hemsida. Med en ny webb som är anpassad till den senaste teknologin och kraven på nätet, så kan vi lägga upp en mer effektiv strategi för företaget digitala och analoga marknadsföring.

Den nya webben byggdes med våra senaste verktyg i WordPress. Detta gav oss möjlighet att jobba med webbdesign och UX på ett bättre och effektivare sätt med logistik och upplevelse för besökaren. Den nya hemsidan underlättar även för optimering för SEO och annonsering på Google.

Med våra verktyg kunde vi även förvandla WordPress egna bloggverktyg till ett symptombibliotek som är lätt för kunden att administrera och även utveckla på egen hand.

Aa

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Aa

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Aa

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Vi har även tagit fram en mängd tryckmaterial under åren. 2016 tog vi fram två foldrar där man kan läsa om Kiropraktorhälsan och vad dom kan hjälpa med. Man kan välja och kryssa i vilka symptom/problem man har och sedan riva ut och ta med sig som underlag vid sitt första besök på mottagningen.

Inför en jul så lanserade vi en kampanj i sociala medier där man kunde ge bort ett besök hos Kiropraktorhälsan, i form av en ”Kiroklapp”. Kampanjen blev uppmärksammad, fick bra gensvar, och ett par år senare så skulle det tryckas upp presentkort. Vi gjorde då en variant som var ett klassiskt presentkort och en som spelade vidare på den tidigare julkampanjen och som hade texten ”Kiroklapp”.