Naturskönt i Sörmlands kustband, bara någon mil från Nyköping finner ni Vibäcks semesterhem. Hit kan man ta sig både med bil och med båt. Båtplats finns vid anläggningens egna strand. Vibäck erbjuder dig avkoppling i en lugn miljö där du själv väljer aktivitetsnivå. Sola och bada vid semesterhemmets strand direkt i anslutning till stugorna eller låna en båt för en fisketur.

Om uppdraget

Anläggningen drivs av IF Metall Järnbruksklubben i Oxelösund och består av 12 stugor som är modernt inredda samt en storstuga med 4 rum. Stugorna har självhushåll med gemensamma servicehuset erbjuder toaletter, duschar, bastu och tvättstuga.

Vi fick uppdraget i slutet av 2020 att göra en hemsida efter att ha vunnit ännu en upphandling, och beslutade att bygga in Vibäck Semesterhem i den redan befintliga hemsidan för IF Metall Järnbruksklubben. Vibäck fick en ”stugkatalog” med information om varje stuga och även en kartfunktion för att man lätt ska kunna hitta till respektive stuga. Bokningarna görs sedan direkt på hemsidan via ett bokningsformulär.

Vi tog även fram en sektion där man kan se vad man kan göra på anläggningen och även runt omkring. Även bloggen fick en funktion där man via ett och samma verktyg kan lägga ut information och välja om det ska visas i bloggen för IF Metall Järnbruksklubben eller Vibäck Semesterhem.

SSAB beslutade 2022 att sälja Vibäck.

Vad vi gjort

  • Webbdesign och UX
  • Katalogfunktion stugor
  • Multiblogg funktion
  • Strategi & SEO
  • Copy och text