Svensk Kabelåtervinning är något som kan jämföras med en gruva, och drivs av Nyköpingskillen Ingemar Öhman. Ingemar själv har lång erfarenhet inom återvinning och har jobbat på företag som IL Recycling och Kuusakoski.

Sedan något år tillbaka driver han nu det egna företaget Svensk Kabelåtervinning i Katrineholm. Precis som namnet säger så köper man in förbrukad elkabel ur vilken man utvinner aluminium- och koppargranulat som i sin tur säljs i första hand till svenska gjuterier.

Om uppdraget

Svensk Kabelåtervinning var en av våra första kunder i Katrineholm, när vi i slutet av 2015 fick uppdraget vi fick var att ta fram en ny hemsida.

Vi blandade bildmaterialet med eget dokumentärt bildmaterial, stockfoto och fotomontage för att få ut det budskap vi ville att hemsidan skulle kommunicera. I konceptet inkorporerade vi företagets varumärke som bestod av dels en redan befintlig logotype och en profilbild på ett finger med en liten elkabel lindad runt sig. Hemsidan byggdes men våra dåvarande verktyg i Joomla! och lanserades i januari 2016.

Varumärket tillsammans med bildmaterialet vi tagit fram användes sedan även för profildesign av mässmonter och fordon.

Vad vi gjort

  • Webbdesign
  • Strategi och SEO
  • Copy och text
  • Foto och digital bildbehandling
  • Print och tryckmaterial