Kreativt, inspirerande och färgglatt är nyckelorden för Rustik Gårdsbutik i Jönåker som premiäröppnar den 14 maj. Kärnan i butiken är den unika färgen Chalk Paint™, en helt unik färg som amerikanska Annie Sloan har utvecklat för att måla möbler, golv och väggar med. Receptet bygger på en djup forskning inom området färg, pigment och kulörer.

Butiken drivs av Carina Wedin som även säljer fräscha inredningsdetaljer med det där lilla extra; engelsk keramik, tvålar, godsaker från gårdsbutikens egna skafferi och massor av fin inredning.

Om uppdraget

Vi fick uppdrag att bygga en hemsida inför premiäröppningen i maj 2015 av butiken i Jönåker utanför Nyköping. Vi ville ta fram ett koncept som tog med besökaren in i butiken med hjälp av ett extensivt  bilmaterial och lockande texter.

Hemsidan byggdes med våra dåvarande verktyg i Joomla! och fick ett bloggverktyg för att presentera nyheter och även kurser som planerades i butiken. Hemsidan lanserades som planerat i maj och hjälpte till att driva besökare till butiken ute på landet.

Vad vi gjort

  • Webbdesign 
  • Strategi och SEO
  • Copy och text
  • Foto och digital bildbehandling