Konditori Lilla Maräng i Järna etablerades 1954 och drivs sedan 2006 av paret Micke Lundmark och Ulrika Ryhnell-Lundmark. Micke och Ulrika jobbade i sina unga dar på Konditori Vetekatten i Stockholm. Dom blev så småningom ett par och bestämde sig för att slå sina påsar ihop. Där någonstans började färden till det som skulle bli Konditori Lilla Maräng.

Idag, nästan 10 år senare, är Lilla Maräng en lokal träffpunkt och ett populärt utflyktsmål som lyckats över alla förväntningar med sina fantastiska bakverk, tårtor, bakelser och inte minst det egna köket där det tillagas frukost och lunch med de bästa råvarorna till gäster i den egna serveringen eller för den som vill ta med.

Om uppdraget

Vi fick uppdrag att göra en hemsida till det lilla konditoriet 2011. Vi åkte upp till Järna för att hämta inspiration och för att ta en mängd bilder, något som blev ett signum när den första hemsidan lanserades.

Hösten 2015 var det dags att uppdatera och vi beslöt oss att bygga en helt ny hemsida med den senaste responsivs tekniken som vi hade då med våra dåvarande verktyg i Joomla!. Den nya hemsidan fick en bättre struktur och undersidor till de olika produktgrupper som konditoriet och bageriet jobbar med. Det gjordes även en menysida till caféet.

Den nya hemsidan fick mycket bra respons när den lanserades i november 2015.

2023 sålde paret Ryhnell konditoriet i Järna för att öppna Lilla Maräng i nytt koncept och nya lokaler i Gnesta.

Vad vi gjort

  • Webbdesign
  • Strategi och SEO
  • Copy och text
  • Foto och digital bildbehandling