Happy Embodiment drivs av dansläraren och instruktören Linnéa Larsson från Stockholm som har klasser och workshops i nya dansfitnessformen TheGroove™. TheGroove är grundat av amerikanska dans- och fitnessinstruktören Misty Tripoli™, och är en enkel, revolutionerande och grundläggande inställning till att lära ut dans eller rörelse för att främja självmedvetenhet, autentisk rörelse, kreativitet och ett unikt självuttryck.

Om uppdraget

Linnéa är en av våra kunder i Stockholm som Thomas träffade när han stod med gänget på Loopia i deras monter på Eget Företag-mässan 2014. Efter att ha träffat Linnéa ytterligare en gång i Stockholm så fick vi uppdraget att ta fram varumärke och ny hemsida till Happy Embodiment.

Den nya hemsidan skulle presentera klasser och workshops som erbjuds och man skulle även kunna anmäla sig online. Hemsidan byggdes med våra dåvarande verktyg i Joomla! och lanserades i december 2014. Linda Nilsson passade på att ta nytt porträtt- och profilfoto till hemsidan när Linnéa var nere på besök hos oss i Nyköping.

När det 4 år senare var dags att uppgradera och anpassa till ny teknik och nya krav så beslöt vi oss för att flytta över designen från den gamla Joomla!-plattformen till WordPress. Vi satte upp hemsidan med våra nya verktyg och återlanserade hemsidan med lite förbättringar och uppdraderingar i augusti-september 2018.

Vad vi gjort

  • Webbdesign och UX
  • Strategi och SEO
  • Copy och text
  • Foto och digital bildbehandling
  • Varumärke / logotype
  • Marknadscoaching