Hälsokällan lyssnar in Dina specifika behov. Sedan skräddarsys och kombineras olika behandlingssätt efter just Dina behov.

Kliniken drivs av Inger Bucht som har nästan 20 års erfarenhet i branschen och började med att studera Kinesisk medicin 1997. Hon har sedan fortsatt att studera Akupressur (TCM), TuiNa Massage (TCM), Hårmineralanalys och kostrådgivning Anafysen/ Nutri-Tech/ Trace Elements. Inger är dessutom utbildad SPA-terapeut och har stresshantering som expertområde via samtal och behandling.

Om uppdraget

Inger kontaktade oss 2016 för att se över sin befintliga hemsida. Hemsidan hade byggts i WordPress och hon ville se om vi skulle kunna vässa den ytterligare. Vi skissade fram ett designkoncept som kändes som att det skulle ta hemsidan till en ny höjd.

Efter att ha fått det nya konceptet godkänt så plockade vi ut hela innamätet, uppgraderade och byggde om hemsidan med våra egna verktyg på den befintliga WordPress-plattformen. Hemsidan lanserades sedan våren 2017, och vi har sedan dess uppdaterat innehåll och bilder efter att Hälsokällan flyttat till nya lokaler.

Vad vi gjort

  • Webbdesign och UX
  • Strategi och SEO
  • Copy och text
  • Foto och digital bildbehandling