Det ideella EECC-nätverket är en informell och oberoende global praxisgemenskap av kliniker, forskare, beslutsfattare och andra som är intresserade av Essential Emergency and Critical Care. Nätverket är öppet för alla som är aktivt engagerade i eller helt enkelt nyfikna på att tillhandahålla och förbättra vården av kritiskt sjuka patienter var som helst i världen. EECC-nätverket har startats av en grupp läkare, forskare och beslutsfattare efter utvecklingen av EECC-konceptet under de senaste åren.

Om uppdraget

Våren 2022 blev vi kontaktade av läkaren Carl Otto Schell med en förfrågan om att bygga en hemsida för projektet EECC Network. Utmaningen med en sådan här sida är mängden av material som ska in på ett begränsat utrymme. Detta var ett internationellt projekt med en satt och oftast begränsad budget. Här gällde det att hålla tungan rätt i munnen när vi satt ihop design, logistik och content.

En bra kommunikation med gänget i projektledningen kombinerat med flexibilitet och tålamod från vår sida gav ett gott resultat. Hemsidan för projektet lanserades under våren 2022.

Vad vi gjort

  • Webbdesign och UX
  • Strategi och SEO
  • Copy och text