3XGrowth är affärsutvecklarna som jobbar med tillväxt i större företag, och med utgångspunkt i de tre dimensionerna människor, lönsamhet och försäljning. Man jobbar efter en arbetsmodell där man hjälper företag att få försäljning och lönsamhet att växa på samma gång som medarbetarna och ledarna på företaget växer.

Företaget utvecklar lösningar i tvärfunktionella team med konsulter som fungerar som coacher som stödjer teamen med kompetens och erfarenhet, och där ledarskapet och medarbetarskapet utvecklas hand i hand.

Om uppdraget

Inför sommaren 2016 fick vi uppdrag att ta fram en ny hemsida till 3XGrowth. Inför uppdraget så fick vi länk till en enkel kontaktsida på nätet, en give-away-pyramid som används i företaget och en powerpointpresentation. Give-away-pyramiden skulle symbolisera tillväxt, och vi fick idén att låta pyramidformen spela i designen i den nya hemsidan.

Vi kontaktade vår kollega och 3D-designer Tommy Andersson på Trotek som hjälpte oss att ta fram en 3D-animation av ”3X Growth Pyramiden”, som roterar fram olika värdeord och steg i företagets arbetsprocess.

Med hjälp av noga utvalt stockfoto och grafiska element som vi designade själva så hittade vi till slut en genomgående profil som kommunicerar företagets filosofi och process. Hemsidan byggdes med våra verktyg i WordPress och lanserades slutligen i november 2016.

Vad vi gjort

  • Webbdesign och UX
  • 3D-design
  • Strategi och SEO
  • Copy och text
  • Varumärke