• Hem
  • Blogg
  • Karlsten & Co tar över slottet på Nyköpingshus

Karlsten & Co tar över slottet på Nyköpingshus

Linda Saareste är tjejen som tagit emot oss under hela hösten när vi haft kundmöten på Nyköpingshus Konferens. Helt otrolig personal med Per Karlsten i spetsen och en helt fantastisk service. Jag själv (Thomas) har älskat lokalerna sedan första gången jag klev in på ett mingel för över 6 år sedan. Det var på Porthuset som vi hade vår första After Work för våra kunder 2012. Per själv gästade senast i september i år på vår After Work i Gamla Residenset, också på Nyköpingshus.

NykHusKonferens Slottet 3 2018

Nyköpingshus Konferens är själva en av våra kunder sedan 2012 och en av de första här i stan som fick responsiv hemsida. Nu är det dags att se över hemsidan, då det blev klart att Per även tar över slottet. Det ska bli spännande om han bestämmer sig för att fortsätta regimen som hertig eller om han kommer att utse sig till kung. Det lär vi nog få veta tids nog.

Ett stort grattis från oss till Per, Linda och de andra och det ska bli hur kul som helst att få delta och tillföra med det vi kan för att hjälpa, stötta och lyfta verksamheten på Nyköpingshus.

Besök Nyköpingshus Konferens hemsida på nykopingshuskonferens.se
Läs artikel i SN

En trygg partner

anderberg media uc sigill högsta kreditvärdighet

Gratis rådgivning

Vi ger en timme gratis rådgivning till dig som är osäker.

Ring oss direkt

Mobil 0703-26 88 79
Skicka SMS så ringer vi upp!

Personuppgifter