• Hem
  • Blogg
  • Impera Bygg blev Årets Nyföretagare!

Impera Bygg blev Årets Nyföretagare!

Det har varit bråda dagar för Kalle Gustavsson på Impera Bygg denna vecka. Kalle är 24-åringen som startade eget för 1,5 år sedan, endast 4 år efter att han utexaminerats från Byggtekniska. Nu har han 3 anställda och en fjärde på gång. Vad som skiljer Impera Bygg från den traditionella byggfirman är att man jobbar med byggkonstruktion och planering i de senaste professionella 3D-programmen. Att jobba digitalt på det här sättet gör det mer kostnadseffektivt och lättare att planera på ett effektivt sätt mot kunden.

Impera Bygg utför även byggnationer, ombyggnader, renoveringar & tillbyggnader till privatpersoner, större byggbolag och kommuner.

Kalle kontaktade oss i slutet av september och frågade om vi skulle kunna hjälpa oss med en hemsida till företaget. Vi hade inte planerat att starta produktionen direkt i oktober tills Kalle ringde och berättade att han blivit nominerad till Årets Nyföretagare i Östra Sörmland. Det hela slutade med några bråda dagar denna vecka att få klart allt så att vi kunde lansera hemsidan tills idag, ifall. Vad kul det var när Kalle ringde på lunchen idag och berättade att han vann utmärkelsen!

Imperabygg ÅretsNyföretagare 2018

Det är bara att önska lycka till och ett stort grattis. Då blir det extra firande på Mino-galan ikväll!

Impera Byggs hemsida hittar du på imperabygg.se

En trygg partner

anderberg media uc sigill högsta kreditvärdighet

Gratis rådgivning

Vi ger en timme gratis rådgivning till dig som är osäker.

Ring oss direkt

Mobil 0703-26 88 79
Skicka SMS så ringer vi upp!

Personuppgifter