Referensfoto från nybarock till opera

Foto är en av våra huvudingredienser i vårt arbete på Anderberg Media. Det är allt från profil- och porträttfoto till webb- och printproduktionen och miljö- och referensfoto till bildbanker och bildgallerier på redan befintliga hemsidor. I år kom ju våren tidigt och vi började referensfotningarna redan i slutet av april.

I år kommer har vi fått exceptionellt mycket beställningar av gamla och nya kunder inom bygg och hantverk. Vi följer även bland annat Tomtekulla Jordgubbar & Gårdsbutik under deras andra år med både foto och film.

Två case som stod ut redan i starten var ändå Fasadteknik som fick uppdraget att renovera fasaden på ansedda Gustav Vasa Kyrka i Stockholm. Helt otroligt att ett Nyköpingsföretag ror hem ett sådant uppdrag, och dom finns till och med listade som referensuppdrag hos inom branchen välkända färg, bruk och putstillverkaren Målarkalk.

Referensfoto 2 2018

Det andra caset var en av våra nya kunder JS Byggkontroll, som var certifierad besiktningsman när Kungliga Operan byggde om scen och tågvind under 2015. Ombyggnaden var extremt avancerad då man var tvungen att göra en pålning inne i byggnaden utan att ytterväggarna på den gamla byggnaden fick röras,

Det är helt fantastiskt att lyssna på när det berättas om uppdrag som dessa och man inser vilken kompetens vi sitter på bland våra företag här i Nyköping. JS Byggkontrolls hemsida beräknas att lanseras inom kort. Stort grattis till Peter Karlsson & Co på Fasadteknik för ännu en lyckad fasadrenovering!

Läs mer och se våra referensbilder på Målarkalks hemsida

Sweatlab satsar på miljön med ny bioteknik

Peter Hardö är entreprenör sedan tonåren med en bakgrund inom byggbranchen.  Han har även varit aktiv inom sport och idrott sedan pojkåren. Peter driver byggföretaget Linhus och även Linsupply som säljer biotekniska rengörings- och städprodukter. 2012 kom Peter i kontakt med företaget Innuscience som utvecklar biotekniska rengöringsmedel och några år senare startades Linsupply med en egen produktlinje med rengörings- och städprodukter.

Tillsammans med Innuscience togs det fram inte bara ett biotekniskt tvättmedel som tvättar rent och luktfritt redan vid 30 grader utan även en bioteknisk spray som helt tar bort lukten i skor och träningsutrustning. I Sweatlabs koncept lanserades även ett program för klubbar och föreningar där man kan sälja Sweatlabs produkter och samla in pengar till föreningen. Med detta program vill man stötta föreningar samtidigt som man ökar miljömedvetenheten hos människor i alla åldrar.

Peter kontaktade oss nu i våras med förfrågan om vi skulle vilja ta på oss uppdraget att vässa hela marknadskommunikationen för Sweatlab för att få igång försäljningen på allvar. Under ett par månader har vi tagit fram ett säljpaket för lag, klasser och klubbar runt om i Sverige, en ny hemsida tillsammans med en helt ny kommunikations- och marknadsstrategi. Vi kommer att fortsätta att jobba kontinuerligt med Sweatlab under året, inledningsvis under en etableringsperiod och sedan efter det även med vidare utveckling av projektet.

Välkommen in att besöka projektets nya hemsida på www.sweatlab.se

En trygg partner

anderberg media uc sigill högsta kreditvärdighet

Gratis rådgivning

Vi ger en timme gratis rådgivning till dig som är osäker.

Ring oss direkt

Mobil 0703-26 88 79
Skicka SMS så ringer vi upp!

Personuppgifter