Åsa öppnar Hudspecialisten i Nyköping

Åsa Rehnström-Nordström är auktoriserad hud- och spaterapeut som ursprungligen kommer från Sigtuna i Stockholm. Numera bor hon utanför Nyköping där hon jobbat sedan hon tog steget att starta egna mottagningen Hudspecialisten i Nyköping 2017. Sedan ett drygt halvår sedan finns hon i anslutning till Gabriela Ramos lokaler på Västra Kvarngatan i Nyköping.

Hudspecialisten Print 2018

Vi var faktiskt med vid valet av namn till verksamheten. Vi tog fram design av varumärke/logga för att sedan fortsätta med hemsida och även tryckmaterial som gick efter samma designkoncept som hemsidan.

Välkommen att besöka Åsa och boka tid på hudspecialisteninyk.se

Foto: Linda Nilsson

Ösig höstkickoff med BNI-gänget i Nyköping

Vi har ju kört på under merdelen av augusti, men som många andra så valde vi att inte stressa igång och njuta av det sista av de skönaste somrarna på länge. Det dröjde ända in i september och denna vecka, känns det som, som folk började komma tillbaka och saker och ting drog igång på allvar igen.

I tisdags hade vi höstkickoff med vårt BNI-team här i Nyköping. Jag hade bjudit ned min polare Mathias Andersson som ställde upp och kom ned från Stockholm till Nyköping enkom till oss för att snacka lite om sitt entreprenörskap och sin resa. Det blev en riktigt kul och ösig dialog, enormt uppskattat av både gäster och medlemmar i teamet. Tack även till Elinor ColinMaison Forte här i Nyköping som hängde på som en av mina gäster.

Stort tack till Mathias som jag ser fram emot att träffa igen över en lunch i Stockholm under hösten. Stort tack även till kollegorna i vårt ösiga BNI-team som heter BNI Nytid.

Läs mer om oss på bninytid.se

En trygg partner

anderberg media uc sigill högsta kreditvärdighet

Gratis rådgivning

Vi ger en timme gratis rådgivning till dig som är osäker.

Ring oss direkt

Mobil 0703-26 88 79
Skicka SMS så ringer vi upp!

Personuppgifter