Nyköpingshus öppnar portarna

2012 fick vi i uppdrag att bygga en ny hemsida åt Per Karlsten som startat konferensverksamhet i Porthuset på Nyköpingshus. Den nya hemsidan var en av de första responsiva hemsidorna som byggdes, och som stod sig ända till i slutet av sommaren 2018.

Efter 6 år var dock plattformen utdaterad med alla nya förutsättningar och ny teknik som hade kommit. Vi hade precis hunnit flyttat över hemsidans innehåll och design till en ny och modernare plattform när det kom besked om att Per & Co skulle ta över även Erik på Slottets verksamhet.

Verksamheten skulle nu utvecklas till ett helt nytt koncept och vi beslöt oss att börja om från början och bygga en helt ny webb. En av huvudmålsättningarna som Per Karlsten och Thomas Anderberg satte inför projektet var att ha kul samtidigt som vi levererar. Vi begav oss ut på en sanslöst roligt resa under vilken vi har blivit ett sammansvetsat team med Per Karlsten och Linda Saareste i spetsen för Nyköpingshus och Thomas Anderberg tillsammans med fotograf Linda Nilsson på Anderberg Media.

Hemsidan har fått ett mycket fint mottagande så här långt sedan den lanserades i slutet av förra veckan. Vi vill tacka för förtroendet att jobba tillsammans med gänget på Nyköpingshus, det har varit ett sant nöje och vi ser fram emot en spännande fortsättning när vi utvecklar projektet vidare.

Välkommen in på Nyköpingshus.nu

Anderberg bygger ny webb till Nyköpingshus

Som synes på bilden så var det hårda förhandlingar inför produktionsstarten av nya hemsidan till Nyköpingshus. Fast egentligen är det inte nya hemsidan, för Per AKA Hertik Karlsten har varit kund hos oss i över 6 år. Nyköpingshus Konferens var en av de första responsiva hemsidorna vi byggde och lanserade i slutet av 2012.

Anderberg och Karlsten har ju drabbats samman förut, och senast på vår After Work "Anderberg på Slottet" i Gamla Residenset på Nyköpingshus. After Worken gästades av bland annat Hertigen själv, som hade några väl valda ord att säga om att Anderberg befann sig på slottet.

När det stod klart i slutet av 2018 att Karlsten skulle ta över Erik på Slottets verksamhet i residenset, så beslutades det om att ta fram en helt ny hemsida till Nyköpingshus. Förhandlingarna har gått bra så här långt, trots en del uppgörelser på vägen. Just nu håller vår Linda Nilsson tillsammans med Nyköpingshus Linda Sareste på med att ta fram nytt bildmaterial.

Mer information hittas på nykopingshuskonferens.se

En trygg partner

anderberg media uc sigill högsta kreditvärdighet

Gratis rådgivning

Vi ger en timme gratis rådgivning till dig som är osäker.

Ring oss direkt

Mobil 0703-26 88 79
Skicka SMS så ringer vi upp!

Personuppgifter