Öka affärerna med våra smarta kampanjpaket

Det var ungefär samtidigt som vi satt våren/sommaren 2017 och skissade på våra nya Google Adwords-tjänster som Idén om att ta fram kampanjkoncept föddes. Det här är något Thomas har pratat om länge, och i kombination med utvecklingen med Google som gjort att hemsidan är viktigare än någonsin så blev projektet verklighet.

Våra kampanjpaket är vårt helt egna koncept där vi kan ta fram och kombinera dina egna kampanjer digitalt på hemsidan, i mobilen, emailutskick, nyhetsbrev och sociala medier och även tryckmaterial om det skulle behövas, te.x. på en mässa. Genom att vi jobbar extensivt även med framtaging av tryckmaterial så kan vi anpassa allt till alla kanaler du behöver, vilket gör det snyggt och enhetligt samtidigt som vi kan hålla bra priser.

Några av våra kunder som vi hjälper är Kullbergs Kontorsvaror, Oscarsbergs Trädgård och LAB360°.

Kampanjkonceptet kan självklart kopplas och koordineras med Google Advords och annonsering i sociala medier.

Välkommen att kontakta Thomas på 0703-26 88 79 om du vill veta mer!

Gabriela Ramos vässar marknadsföringen

Gabriela Ramos var en av de nominerade till Årets Nyföretagare 2017 här i Sörmland, och även om hon inte tog hem utmärkelsen i fredags på Näringslivets Dag här i Nyköping så har hon fått ett enormt uppsving i sin verksamhet under det senaste året.

Gabriela, som startade som sömmerska av barnkläder med specialvinyltryck har förvandlats till inrednings- och projektsömmerska med sin egna status bland företagen här i Nyköping och även i regionen runt omkring.

Vi har tagit fram en alldeles speciell broschyr och även gjort en uppdatering av kommunikationen på hemsidan som vi ursprungligen tog fram i början av förra året.

Välkommen in på gabrielaramos.se

En trygg partner

anderberg media uc sigill högsta kreditvärdighet

Vi kommer till dig

Ring och boka en tid så kommer vi och besöker dig och ditt företag

Gratis rådgivning

Vi ger en timme gratis rådgivning till dig som är osäker.

Ring oss direkt

Mobil 0703-26 88 79
Skicka SMS så ringer vi upp!