Skip to main content

Fotografi

Det är med rätt bildmaterial och media som du förmedlar känslan i budskapet i marknadsföringen av företaget. Ett professionellt bildmaterial tillsammans med innehållet på hemsidan, i sociala medier eller i tryckmaterialet kan vara avgörande för att få fart på affärerna.

Vi har lång erfarenhet och bred kompetens inom framförallt foto och bild där vi har tagit fram material till kunder inom en mängd olika brancher.

Vi gör professionell fotografering till de flesta av våra uppdrag, allt från profil- och miljöfoto till porträttfoto.

Profil- och miljöfoto

Miljö- och profilbilder tas i regel på företaget, och kan vara exteriör, interiör, maskinpark, tillverkningslinjer, produkter i olika miljöer eller något annat som behövs för att förmedlar den känsla som man vill ha i sin marknadsföring.

Vi kan även komma ut till företaget och ta miljö-, profil- tillsammans med porträttbilder på team och/eller personal.

Porträttfoto

Vi kan komma ut till företaget och ta miljö-, profil- och porträttbilder på team och/eller personal. Vi ordnar även professionell sminkös och stylist vid behov.

Referensfoto

Vi har gjort en mängd referensfoto åt bygg- och hantverksföretag som Peab Bostad, Fasadteknik, Karlssons Rör, Söderströms Plåtstlageri med flera.

Vi referensfotar både exteriör, interiör och vid behov även profilfotning som t.ex. uppföljning av bygg- och hantverksprojekt. Ett exempel är uppföljningen av rivningen av gamla silon i Nyköpings hamn och byggnationen av bostäder som utfördes av Peab.

Vad vi gör

  • Planering och upplägg
  • Fotografering
  • Digital bildredigering
  • Retouch

Utrustning

  • Egen fotostudio
  • Portabel fotoutrustning och ljus
  • Drönare för fågelperspektiv

Printdesign och tryckproduktion

Vi har lång erfarenhet inom printdesign och har tagit fram tryckmaterial till en mängd kunder i olika brancher.

Läs mer om printdesign