Skip to main content

Copy och text

Komposition och uppbyggnad av content

”Content is king” är ett utryck som kan kännas som på gränsen till cliché, men som är så viktigt och aktuellt just nu. Vi lägger ner en stor del av timmarna när vi bygger ett digitalt marknadskoncept på innehållet.

Med innehåll (eller content) syftar vi på texter, bilder och grafiska element på ett attraktivt, intressant sätt som fångar besökaren. Det med texterna man bygger information och även story, som blivit en viktig del i informationsflödet i konkurrensen att sticka ut i mängden.

Vi bygger content på hemsidan med utgångspunkt på befintligt textmaterial och/eller texter som vi hjälper till att komponera. Textmaterialet tas fram i symbios med bildmaterial för att bygga ett attraktivt, informativt och säljande innehåll som berättar om det som är unikt för just dig och ditt företag.

Vad vi gör

  • Insamling och översikt
  • Komposition texter
  • Storytelling
  • Sökord och SEO

Vi gör även

  • Typografi
  • Grafisk profil
  • Grafisk manual

Aa

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Aa

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

SEO

Sökmotoroptimering

Vad är sökmotoroptimering?

Sökmotoroptimering innebär att man ser till att hemsidan syns på sökmotorerna på nätet. Google är idag den mest använda sökmotorn och därför är det där man framför allt vill synas. Sidan kan optimeras för att synas i en specifik stad som man är verksam i eller för ett bredare upptagningsområde.

Sökmotoroptimering förkortas även SEO vilket står för Search Engine Optimization.

Så jobbar vi med SEO

Vi börjar jobba med att hitta potentiella sökord redan vid materialinsamlingen av textmaterial och när vi intervjuar kunden inför varje nytt webbprojekt. På det sättet så underlättas jobbet att sätta upp struktur och flöde när vi börjar bygga hemsidan.

Hemsidan kan ha en eller flera landningssidor. Vanligast är att startsidan är landningssidan, men när vi jobbar med t.ex. Googleannonsering så behöver man ibland rikta annonskampanjerna mot flera undersidor som också fungerar som landningssidor.

Google Ads Annonsering

Vi hjälper även till med annonsering på Google. Läs mer om Google Ads och andra Googletjänster som vi erbjuder.

Läs mer om Google Ads