Rocka loss med oss på Nyköpingshus!

Den stora jubileumsfesten torsd 2/4 2020

Nu är det äntligen dags att anmäla sig till årets stora fest som kommer att vara på slottet i Nyköping. Eventet är som en After Work.. för dig som känner för det, med ett efterparty för dig som känner för att stanna lite längre.

Det är fjärde gången vi på Anderberg Media har en After Work. Första gången var 2012, och då var vi på Porthuset på Nyköpingshus. Året efter fick vi ha den på Pelles Lusthus, då vi blev för många för att få plats i Porthuset. 2018 var det dags igen, denna gång i ett knögfullt Gamla Residenset på Nyköpingshus hos Ingela Ljung.

Denna gång är vi alltså i samtliga lokaler hos våra vänner Per Karlsten & Co på Nyköpingshus och vi bjuder in alla vi känner. Inbjudningslistan är på nästan 300 personer, och vi kommer att kunna ta in max 200 pers inkl familjer.

Information och anmälan

Vi har alltså max 200 platser på detta evenemang, och reserverar därför för fullbeläggning. Anmälningarna räknas in i turordning efter datum och tidsstämpel som dom kommer in. Om någon/några hinner skicka in om/efter att evenemanget blivit fullbelagt, så kommer vi att meddela denne/dessa.

OBS! Max 4 st från varje företag/organisation/sällskap. Är ni fler än 4 st i sällskapet, kontakta Thomas på thomas@anderbergmedia.com eller smsa på 0703-26 88 79.

Du/Ni gör anmälan via anmälningsformuläret på denna sida. Glöm inte att ange om du/ni behöver specialkost eller om det är något annat vi behöver veta.

Annars önskar vi dig/er hjärtligt välkommen att anmäla dig/er till årets rockfest för näringslivet här i Nyköping!

Anmälningsformulär

För kunna checka eventuella dubbelbokningar

Anmälan är bindande!