Skip to main content
AktuelltLanseringarProjekt

Ännu ett hektiskt år på Anderberg Media

Inlagt av 17 maj, 2023No Comments

2023 har så här långt varit ett år där vi tar ytterligare några steg framåt och utvecklar våra tjänster och produkter. Det första kvartalet under 2023 har varit ännu en hektisk period på Anderberg Media. Mars och april har bara rasat förbi. Förutom löpande nyproduktioner har vi under våren även vässat webb och digital marknadsföring åt ett flertal av våra befintliga kunder.

Vi har även skräddarsytt en egen servermiljö i samarbete med ett svenskt webbhotell för att höja prestanda och säkerhet för våra kunder. Flytten till den nya servermiljön har pågått sedan december 2022, och den kommer att fortsätta successivt under månaderna som kommer. Så här långt har alla varit mer än nöjda med den nya förändringen.

Nu i maj börjar ju även årets foto- och filmsäsong. Vi utför löpande referensdokumentering åt flera av våra kunder för marknadsföring på webb och i sociala medier. Ett av de första referensfoto- och filmuppdragen gjordes för någon vecka sedan i Flygvapenmuséet i Linköping.

Vi tycker alltid att det är kul att lyfta fram våra kunder, och kommer att presentera några av uppdragen som varit under våren. Håll koll i våra sociala medier under veckorna som kommer. På samma gång jobbar vi vidare som vanligt med pågående och planerade kommande uppdrag. Det finns att göra.