Skip to main content
AktuelltLanseringar

God fortsättning på det nya året!

Inlagt av 13 januari, 2023februari 23rd, 2023No Comments

Nytt år med nya utmaningar! Efter att fått lite extra ledighet så kör vi för fullt igen från och med denna vecka. Idag gick vårens första SoMe-kampanjer igång och vi håller även på att starta upp vårens första produktioner.

Vi har även hunnit att lansera ett par nya produktioner på det nya året, och en av dessa är en ny hemsida till Nyköpings Bushidoförening. Föreningen bildades 1968 under namnet Nyköpings Judoklubb, och har idag 150-talet medlemmar. Man erbjuder judo, brazilian jiu-jitsu , aikido och yoga i en trygg miljö för barn, ungdomar och vuxna.

Under hösten 2022 har vi tagit fram en ny hemsida med mål att presentera verksamheten på ett tydligt och bra sätt som gör det enklare att hitta information för befintliga och nya medlemmar.

Välkommen att besöka Nyköpings Bushidoförenings nya hemsida på https://njk.nu/