Skip to main content
AktuelltProjekt

Nyköpings Presentkort – en framgångsresa

Inlagt av 5 november, 2022No Comments

Just nu pågår flera intressanta projekt inom handeln i Nyköping. Det är digitalt, hållbart och cirkulärt om vartannat i något som kan bli en både kul och spännande framtid för stan. Vi på Anderberg Media har ju haft förmånen att få vara med på framgångsresan i flera av dessa projekt.

2011 fick vi uppdrag att ta fram en hemsida tilll ett nytt projekt som man kallade Nyköping i Samverkan. NYSAM drevs som ett fristående projekt , i samarbete med dåvarande Centrumföreningen i Nyköping och Svensk Handel. Vi gjorde även en ny hemsida till Centrumföreningen och dokumenterade händelser och evenemang över hela stan i samband med projektet Årets Stadskärna 2012.

2014 så beslutades det att låta Centrumföreningen gå in och bli en del av NYSAM, och vi fick i uppdrag att ta fram en helt ny hemsida. Samma år fick vi även uppdraget att ta fram design av ett presentkort som skulle kunna köpas vid särskilda köpstationer på stan och sedan kunna anslutas till handlarna i Nyköping. Den nya hemsidan och Nyköpings Presentkort introducerades 2015.

Efter ett antal år av introduktion och utveckling av konceptet i kombination med marknadsföringskampanjer så tog Nyköpings presentkort äntligen fart under 2019 för att få riktigt fotfäste under pandemien. Framgångsresan har sedan fortsatt, och presentkortet är populärare än någonsin.

2022 står vi inför ännu ett nytt projekt, och denna gång i tryckt printformat. Det var en idé som togs upp 2019, och som berör handeln på Östra Storgatan med omnejd. , vi kommer att rapportera mer om projektetet vartefterhand som det utvecklas.

Läs mer om NYSAM och Nyköpings Presentkort på nysam.se