Skip to main content
AktuelltOmvärldProjekt

Social Media Marketing med höstkänsla

Inlagt av 10 oktober, 2022No Comments

Hösten är på väg med stormsteg. Det känns skönt med höstfärger på träden och gå till jobbet en första frisk och frostbiten morgon efter sommaren som var. Precis som det brukar vara under den här delen av året så är det massor att göra. Vår branch stannar aldrig helt, även om vi självklart märker av den ekonomiska situationen för många just nu. En av våra uppgifter just nu är att anpassa och vässa våra kunders befintliga marknadsföring eller att hitta nya vägar och infallsviklar vid behov.

Många ställer fortfarande om sig, och ett av projekten vi hållt på med sedan innan sommaren är äntligen klart att lanseras under veckan som kommer. Ett annat aktuellt projekt är Social Media Marketing (SoMe) som pågått sedan 2020. Projektet har tagit ny fart under 2022, och i år vi även låtit annonser och kampanjer rullat på under semesterperioderna med gott resultat. Vi fick tillfälle att prova det nya konceptet på ett antal kunder inom flera olika brancher och med ett geografiskt spann från Gävle i norr till Linköping i söder.

Aktuell information om hur vi jobbar med SoMe hittar du här:
https://anderbergmedia.se/sociala-medier/