Skip to main content
AktuelltLanseringar

Uppdraget HVB – det lilla boendet med den stora kompetensen

Inlagt av 9 juli, 2022No Comments

UppDraget är ett HVB-boende med lång erfarenhet av behandlingsarbete. Boendet är litet, med stor kompentens och lång erfarenhet av utsatta barn och ungdomar och deras familjer. Uppdraget har drivits i samma regi i över 15 år av ett team som även har erfarenhet från psykiatri, skola, missbruksvård och kriminalvård. Man jobbar med inriktning på identitetsutveckling, traumamedveten omsorg och samarbetsbaserad problemlösning.

Uppdraget HVB är en av våra äldsta kunder som vi har jobbat med sedan 2010, då vi tog fram nytt varumärke/logotype och även en ny hemsida. Senaste versionen av hemsidan är den fjärde upplagan och har tagits fram under hösten 2021. Denna gång vill man presentera ett större innehåll som på ett bättre sätt kommunicerar ut kompetensen som finns i verksamheten. Det var även dags att ta nytt bildmaterial på den vackra byggnaden och de unika omgivningarna.

Läs mer om Uppdraget HVB på nya hemsidan