Skip to main content
Aktuellt

Printmaterial fortfarande aktuellt i marknadsföringen

Inlagt av 6 juli, 2022No Comments

Trots digitalåldern så finns det fortfarande efterfrågan på printmaterial, inklusive visitkort. Vi får in beställningar löpande, och det är allt från rollups, broschyrer, foldrar, flyers och vykort. Vi tar även fram annonser till trycksaker som tidningar och magasin.

Allt handlar om vad du vill marknadsföra, till vad och när du vill göra det. I en kombination kan en annons i rätt magasin tillsammans med rätt innehåll på hemsidan dit annonsen pekar vara enormt kraftfullt. I ett post covid-samhälle som det vi lever i just nu har den personliga kontakten blivit ännu viktigare. Man har plockat fram visitkort och flyers igen att dela ut när man minglar och träffar andra.

En av våra kunder som vi har hjälpt är Svensk Kabelåtervinning i Katrineholm. Vi har jobbat med Ingemar Öhman där sedan 2014 och tagit fram allt från webb till monterdekor. I slutet av förra året ville man testa lite nya grepp. Vi tog fram ett nytt designkoncept till ett vykortsutskick med vanlig post, annonser i tidningar och magasin och även nya rollups.

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med print:
https://anderbergmedia.se/grafisk-formgivning/#print-tryckmaterial