Skip to main content
Aktuellt

Vi önskar en trevlig och skön midsommar!

Inlagt av 23 juni, 2022No Comments

Nu är sommaren här på riktigt, och man kan skymta årets ledighet om inte all för länge. Några har redan hunnit gå på semester, och många börjar ju sin ledighet direkt efter kommande helg.

Vi väntar som vanligt till i andra delen av nästa månad, tillsammans med de flesta i hantverkarbranchen. En ny grej som har börjat rulla igång ordentligt nu i slutet av våren är marknadsföring i sociala medier. Vi har, som vi har nämnt förut, jobbat fram ett eget koncept som fungerar effektivt i kombination med våra webbkoncept. Flera nya kunder har precis anslutit sig och hinner köra sina första kampanjer innan semestrarna startar på allvar.

Det händer fortfarande mycket på alla håll och kanter, och vi sitter just nu med ett större projekt inom floristbranchen som ska lanseras i etapper inför kommande höst. Vi har tagit fram flera olika annonskampanjer mot Nyköpings egna presentkort och den lokala handeln. Men idag börjar vi ladda inför kommande helg, och vi vill önska alla en skön midsommar!