Skip to main content
AktuelltLanseringarProjekt

Fasadteknik satsar på film och sociala medier i marknadsföringen

Inlagt av 11 juni, 2022No Comments

Vi har sedan i höstas jobbat fram ett koncept och strategi åt Fasadteknik för något som man skulle kunna kalla för en vidaresatsning i företagets marknadsföring. Satsningen innefattar film och sociala medier i kombination med webb och googleannonsering.

Det första filmmaterialet togs redan efter förra sommaren för att användas dels på hemsidan och i kampanjer i sociala medier. Hemsidans startsida uppdaterades inför den första kampanjen som lanserades i slutet av maj. Kampanjer kommer att fortsätta under juni efter en god start med bra respons, och det har även hunnit filmas mer material.

Fasadteknik är den senaste av flera kunder som vi hjälper med löpande marknadsföring. Vi har under ett par år jobbat fram något som blivit som ett eget koncept, och som fungerar. Metodiken liknar ett redaktionellt sätt som på en lokaltidning, med skillnaden att i vårt fall äger vi själva text/content, film och bildmaterial.

Klicka gärna in på fasadteknik.se för att läsa om företaget, se film och titta på referenscase i ett stort referensbibliotek.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill veta mer. Det kostar ingenting.

Foto & film: Hugo Leijon @anderbergmedia