Skip to main content
AktuelltOmvärld

SM-slutspel i helgen på Superbowl Nyköping

Inlagt av 19 maj, 2022No Comments

Det börjar verkligen komma igång igen med evenemang efter pandemien. I helgen bjuds det på SM-slutspel 8-manna i bowling på Superbowl Nyköping på Rosvalla. Det blir bowlingfest under 3 dagar med start imorgon fredag 20/5.

Johan Åberg heter killen som har drivit bowlinghallen på Rosvalla i Nyköping sedan anläggningen byggdes 2003-2004. Bowlinghallen flyttades då från tidigare lokaler i centrala Nyköping där verksamheten funnits sedan 1972. Man skulle kunna säga att Johan växte upp i sin pappas bowlinghall. Han började själv spela bowling redan vid 7 års ålder och vann sin första tävling när han var 10. Johan började själv jobba i bowlinghallen 1986 och tog över hallen efter sin pappa 1993.

Superbowl Nyköping är vår äldsta kund som vi har jobbat med ända sedan Anderberg Media startades 2009. I helgen gör vi vårt första uppdrag på flera år när vi fotar bilder på tävling, folk och även nya miljöbilder på hallen, så vi kanske ses!

Välkommen in på superbowlnykoping.se för info om hallen och helgens tävlingar.