Skip to main content
AktuelltOmvärldProjekt

Onyx innebandyturné utomhus för barn och ungdomar

Inlagt av 18 maj, 2022No Comments

Under maj och juni varje år åker Onyx Innebandy tillsammans med ett antal lokala företag på en turné och arrangera innebandy utomhus i flera av våra bostadsområden i Oxelösund och Nyköping. Turnén ingår i klubbens projekt “En Tröja För Alla” där man vill visa upp sporten innebandy för så många som möjligt.

Projektet blev en succé vid premiären 2017, och har gett tusentals besökande barn och ungdomar chansen att prova på att spela innebandy. 2022 är det äntligen dags igen efter 2 års uppehåll på grund av pandemi. Premiären för årets turné är imorgon torsdag 19/5 på Ramdalsskolan i Oxelösund, och turnén fortsätter sedan till 2 juni på sammanlagt 5 olika platser i Oxelösund och Nyköping.

Välkommen att besöka entrojaforalla.se för med info och årets turnéschema

Vi på Anderberg Media fick tillfälle att gå med som en av sponsorerna och sponsra med ny hemsida inför säsongen 2019. Vi även hjälper till att uppdatera, sköta service och se över säkerhet av webben. Vi har även hjälpt Onyx Innebandy att ta fram webb till Onyx Vänner och Campox Sportboende.