Skip to main content
AktuelltLanseringar

Magasinering och logistik i ett av landets bästa lägen

Inlagt av 13 maj, 2022No Comments

Karlholm Logistics är en av våra nya kunder i Stockholm/Upplandsregionen som drivs av ett ungt och sammansvetsat team. Företaget erbjuder 3PL tredjepartslogistik, egna magasineringslösningar och vinterförvaring av bil, båt, husbil, husvagn, buss och maskiner. Man erbjuder även tillhörande tjänster som exempelvis plock/pack, administration, lastning, lossning och transporter vid behov.

Läget är ett av landets bästa med endast c:a 20 min från Tierp vid E4’an, 1,5 timme från Stockholm, 1 timme från Uppsala och en dryg halvtimme från Gävle. Det finns gott om utrymme i temperade lokaler på 20,000 kvm i ett inhägnat område med kamerabevakning dygnet runt.

Vi fick uppdraget att bygga en ny, modern webb som fungerar som plattform med olika påkopplade funktioner som bokningssystem för vinterförvaring och onlinechatservice. Hemsidan kommer även att fungera som landningsplattform i olika marknadsföringskampanjer, bl.a. i sociala medier.

Välkommen att besöka nya hemsidan på karlholm-logistics.se