Skip to main content
Aktuellt

Confidenca Academy får ny webb och webbshop

Inlagt av 22 april, 2022No Comments

Confidenca erbjuder utbildningar och kurser inom personlig utveckling och ledarskap i olika former i kombination med samtalsterapi och stresscoaching. Företaget finns i Gamla Stan i Stockholm och drivs av Josefine Josefsson tillsammans med 2 kollegor. Tjejerna har lång erfarenhet av att arbeta med människor och är utbildade beteendevetare, psykoterapeuter, samtalsterapeuter, coacher och mindfulnessinstruktörer.

Utbildnings- och kursverksamheten ligger under namnet Conficenca Academy, och när vi tittade på det ursprungliga caset så var det två separata hemsidor. Vi föreslog att slå ihop båda hemsidorna till en enda. Valet föll på att lägga det ursprungliga konceptet Confidenca under det nya Confidenca Academy. Den nya verksamheten har utvecklats mest under de senaste två åren och det har utvecklas fler onlinekurskoncept som lanseras under 2022.

Vi har tagit fram ny design i WordPress till den nya, kompakta hemsidan med UX och UI-element samt även sett över copy/text och SEO samt tagit fram helt nytt bildmaterial. Hemsidan har även en inbyggd webbshop där man säljer onlinekurser. Webbshoppen är byggd med Woocommerce med Klarnas kassasystem.

Välkommen att besöka Conficenca Academy