Skip to main content
AktuelltLanseringarProjekt

Paus Catering får ny webb med onlinebeställning

Inlagt av 17 februari, 2022No Comments

Senaste två veckorna har varvats med foto till nya i Stockholm och Norrköping. Webbproduktionerna rullar på samtidigt som vi jobbar med att utveckla våra tjänster inom SEO, Google-produkter och Google-annonsering. En av de senaste lanseringarna är en ny webb till Paus Catering. Projektet startade i höstas och vad som är nytt förutom att det har byggts en ny hemsida är en funktion där man kan boka catering online. Funktionen är specialbyggd till Ann-Sofie med egen administration där hon kan lägga till och ändra som hon själv vill.

Möjligheten att boka online direkt från hemsidan underlättar både för hennes kunder och henne själv i sitt dagliga arbete.

Den nya webben har även annonsspottar som kan öppnas på hemsidan till speciella tidpunkter på året (som t.ex. påsk och jul) och användas under kampanjer. Vi har även tagit fram ett startpaket med text/content och bild/mediamaterial till kampanjer i sociala medier.

Paus Catering har varit kunder hos oss ända sedan starten 2013, och den nya hemsidan är det tredje webbprojektet som vi har byggt åt Ann-Sofie.

Se aktuella menyer och boka online på Pauscatering.se