Skip to main content
AktuelltLanseringar

Agnes Fotvård fick webb med bokning och webbshop

Inlagt av 24 januari, 2022No Comments

Förra veckan var minst sagt hektiskt med lansering av tre webbprojekt på samma vecka. En välbehövlig break över helgen och sen på´t igen, som vi säger här i Sörmland. Produktioner rullar på och beställningar och förfrågningar fortsätter att rasa in. Samtidigt så föll andan på att försöka jobba ikapp med uppdateringar av vår egen portfolio, som har hamnat efter mitt i rusningen. Skomakarens barn.

Denna vecka vill vi presentera Agnes Horvath som är fotvårdsterapeut med mottagningar både i Nyköping och Jönåker. Det blev lite specialförhandlingar med Klarna förra året när vi skulle bygga ny hemsida till Agnes. Det beslutades nämligen att slå ihop hennes nya hemsida med en webbshopp som hon haft tidigare och drivit separat vid sidan av.

Agnes har agenturen i Sverige för ungerska DrKelen som tillverkar och säljer naturläkemedel, solskydd och liknande produkter. Att bygga in webbshoppen i Agnes hemsida för fotvården öppnade även möjligheten att sälja fotvårdsprodukter. I fotvården görs bokningar via BokaDirekt som även det ligger kopplat till hemsidan, vilket krävde en extra dialog med Klarna när vi slutligen kopplade på deras kassasystem till webbshoppen.

Välkommen att besöka Agnes Fotvård och DrKelen