Skip to main content
AktuelltOmvärld

Mitt i januari med vinterdäcken på

Inlagt av 18 januari, 2022No Comments

God fortsättning på det nya året, som nu har tagit oss lite mer än halvvägs in i januari. 2021 var ett omtumlande år på mer än ett sätt. Vi förlorade en av våra medarbetare som gick bort och lyckades hitta en ersättare som fylla ett par smått gigantiska skor. Filmuppdragen fortsatte att rasa in och sedan kändes det som att vår branch har exploderat under hösten.

Under våren fick vi även erbjudande om att ta över kunder från en av våra kollegor som jobbar i Stockholm och Uppland. Samtidigt så har beställningarna ökat i vår egen region.

Just nu känns det som att åka på en snöig vinterväg. Man tackar gudarna för att man har vinterdäcken på i en konstant kamp på för att hinna fram. Samtidigt så är det spännande och roligt att få förtroendet och chansen att bidra med vår kompentens i dessa tider när marknadsföring och kommunikation är viktigare än någonsin.

Under ett antal veckor kommer vi att presentera utvalda case här i vår blogg och vår portfolio som producerades under förra året och som vi inte hunnit presentera förut. Detta på samma gång som vi färdigställer och lanserar nya case. Vi rockade 2021, så nu fortsätter vi att rocka vi 2022.

Välkommen till Anderberg Media!