Skip to main content
Aktuellt

Hugo Leijon tar över rodret med foto och film på Anderberg Media

Inlagt av 30 september, 2021No Comments
Välkommen till ännu en höst på Anderberg Media. Under sommaren som har varit har vi gjort lite förändringar i vårt lilla team. Att hitta en ersättare för KG Z Fougstedt efter hans bortgång i våras var inte lätt, men med hjälp av kollegor och folk vi känner i branchen så kan vi nu meddela att Hugo Leijon kommer att ta över rodret med foto och filmproduktion. Hugo har ett förflutet både som ung pressfotograf på SN, som frilansare och har även jobbat tillsammans med Z under ett antal år.
 
När vi kom i kontakt med Hugo så hade han precis haft ett par års uppehåll från bildskapandet och var sugen på att börja igen. Vi har hunnit göra ett par uppdrag åt STUA i början av sommaren och även fotojobb åt flera av våra kunder. Sedan i slutet av sommaren så har uppdragen fortsatt att rasat in på alla håll och kanter. Vi har flera filmproduktioner som ligger och rullar just nu förutom vanligt löpande foto.
 
Vi önskar Hugo officiellt välkommen till vårt team på Anderberg Media!